Központi elérhetőségünk:

IWS Services Kft.
2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 14/C. (TERRAPARK)
Telefon: +36 30 521 2030
E-mail: papp.timea@iws.hu

Megközelíthetőség:

  • Autóval:  Budapestről, a BAH-csomópont felől a Budaörsi úton haladva, az M1/M7 autópálya Törökbálint / Depo kijáratnál térjen le, majd kövesse a Budaörs – Nyugat jelzést. A Sport utca – Bretzfeld utca – Szabadság út útvonalon (az 1 sz. főúton), a körforgalomból a Szivárvány utca felé térjen le (3. kijárat), majd onnan jobbra kanyarodva található a Puskás Tivadar út. Ezen az útvonalon útdíjat kell fizetni!
  • Útdíjfizetés nélkül: a Budaörsi útról térjen le az 1. sz. főútra – Budaörs felé, ezen haladva kb. 6 km-t, a körforgalomból a Szivárvány utca felé térjen le (3. kijárat), majd innen jobbra található a Puskás Tivadar út.
    •  Parkolási lehetőség: az épület előtt, illetve a környező utcákban, kültéri parkolókban.
    • A parkolás ezekben az utcákban díjmentes!
  • Tömegközlekedéssel: Kelenföld vasútállomástól az alábbi autóbuszok bármelyikével a Gimnázium megállóig: 40 (18 perc), 40E (14 perc), 88 (14 perc), 88A (18 perc), 188 (18 perc), 188E (12 perc). Onnan gyalog a Szivárvány utca felé, majd arról jobbra nyílik a Puskás Tivadar út. A Móricz Zsigmond körtérről a 240 autóbusszal a Gimnázium megállóig (23 perc). Onnan gyalog a Szivárvány utca felé, majd arról jobbra nyílik a Puskás Tivadar út.

A budapesti vonaljegy és átszállójegy a járat teljes hosszán érvényes. A Budapest-bérlethez a fővároson kívüli szakaszra vonaljegyet, vagy környéki helyközi vonaljegyet kell érvényesíteni.